Skrive en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
 
 
* Obligatoriske felt
5 entries.
Günes Pedersen Günes Pedersen fra Nittedal skrev på 5. mai 2021 at 12:48
Så hyggelig å se gamle Arktis logoen igjen, Ivar! jeg sitter igjen med så mange hyggelige minner fra tiden som kurskoordinator/sekretær i Arktis. Det var utrolig givende og lærerik periode som jeg setter pris på. Vi hadde så hyggelige felles lunsjer! Noen ganger blir jeg minnet på den tiden bare når jeg skjærer brød, og smiler av tanken på klagene over de tykke skivene jeg pleide å servere:) Det var fantastisk fin gjeng å jobbe med og så hyggelige kunder, i alle aldre, som kom på kurs fra hele landet. Veldig takknemlig for erfaringen og de gode minnene:)
Ivar Sandbu Ivar Sandbu fra Jar skrev på 5. januar 2021 at 16:15
Det tok 15 år med 80 timers arbeidsuker, å få dette skikkelig opp og "på skinner". Det er fantisisk å se resultatet i etterkant. Speseilt skolesatsingen som andre distributører rundt i verden nærmest lo av, viste seg å være riktig. Jeg startet å studere CAD i 18-års alderen, med de første turene på IT-messer. DDS var tidlig blant de fremste. Idag er de og vi, kanskje de viktigste aktørene i norsk byggebransje. Det har vært en utrolig reise.
Tone (Lund) Cottingham Tone (Lund) Cottingham skrev på 8. juni 2009 at 21:07
Jeg har mange ganger lurt på hva du tenkte da du ansatte meg som første selger i Arktis. Du kunne neppe ha funnet en som kunne mindre om data og DAK. Men for en tid vi hadde! Og så mye du lot meg få ta del i. Lærerikt er neppe et dekkende nok ord. Jeg tenker tilbake på tiden i Arktis med takknemlighet og et smil om munnen.
Julien Piombino Julien Piombino skrev på 6. juni 2009 at 18:57
Det var alltid morsomt å komme på jobben, gode medarbeidere, gode produkter og spennende oppdrag. Er veldig takknemlig for at du ga meg en sjanse når jeg først kom til Norge, det var et vendepunkt i livet mitt. Noen vil sikkert mene at jeg har vært uheldig, men du er nok den beste sjef jeg har hatt, og jeg har hatt mange!
Arild Eugen Johansen Arild Eugen Johansen skrev på 6. juni 2009 at 14:28
Vi har nok vært noen pionerer, Ivar! Det var mye å ta fatt i da vi begynte med Jonathan CAD og du senere begynte med ArchiCAD. Du hadde tro på dette og vi støttet deg for alle visste at her hadde ungarerne laget et flott program. Jeg ønsker deg til lykke med 50år i bransjen for du hadde vel bestemt deg å for å drive med dette da du ble født! Arild